افسانه اول: ساخت برکه مصنوعی گران است!
وقتی صحبت از ساخت برکه مصنوعی می شود، ماهی های آسیای شرقی که درون آب زلال شنا می کند را به یاد می آوریم. ولی ومی ندارد از آن ماهی ها استفاده کنید. ماهی های ارزان قیمتی هم وجود دارند که می تواند رنگ آن ها را با رنگ عناصر موجود در برکه هماهنگ کنیم. روش دیگر هم استفاده از ماهی های سفره هفت سین است. این ماهی ها برای ماهی های داخل رودخانه، دریا و دریاچه بیماری ایجاد می کنند ولی می توانید از این ماهی ها در برکه های خانگی خود استفاده کنید. در ضمن ومی ندارد تمام قسمت های آن را به یک باره تهیه کنید. سالی یک بار می توانید عناصری به این برکه مصنوعی اضافه کنید. یک بار مجسمه، سال دیگر گیاه، سال بعد چراغ و… .
افسانه دوم: برکه مصنوعی باید بزرگ باشد.
یک قانونی وجود دارد که می گوید برای هر 2.5 سانتی متر ماهی 45 لیتر آب لازم دارد. به هر حال شما تجربه نگه داری از ماهی قرمز را داشته اید و می دانید شما باید آب تنگ ماهی را عوض کنید. اما آب برکه مصنوعی را دو بار در سال (یعنی بهار و در پاییز) تعویض می کنیم. اگر اندازه ی برکه مصنوعی شما کوچک است می توانید یک دستگاه تصفیه و یا اکسیژن رسانی از آکواریوم فروشی ها تهیه کنید. برای دانستن سلامت آب و کنترل مناسب بودن آن برای زندگی ماهی ها می توانید از نوار های ph سنج استفاده کنید. برای سهولت تعویض آب برکه مصنوعی سعی کنید در حیاط خود یک شیر آب داشته باشید.برکه مصنوعی میتواند نقش مهمی در طراحی باغچه و حیات خانه داشته باشد .
زیبایی برکه
شما می توانید از گیاهان و گل های آبزی برای زیباتر شدن برکه مصنوعی خود استفاده کنید. توصیه من این است از هر 3 نوع گیاه آبزی یعنی گیاهان رو آبی، گیاهان میان آبی و گیاهان زیر آبی استفاده شود برای اطلاعات بیشتر در مورد گیاهان آبزی از این سایت دیدن کنید. البته فراموش نکنید برخی گیاهان برای ایستم های ایران مهاجم محسوب می شوند پس لطفاً از رهاسازی گیاهان و حیوانات آبزی در ایستم های ایران جداً خودداری کنید.
سایت چارپا مکانی است برای علاقه مندان به حیوانات و پیدا کردن اماکن مانند باشگاه های سورکاری اسب و باغ وحش ها و پت شاپ ها میباشد.
درباره این سایت